No Worry Curry

40 min

easy

4

Jaja, een simpele Indiase curry kan natuurlijk niet ontbreken op Jenna’s Yummies. Soms maak ik hem from scratch, maar ook deze mama heeft daar niet altijd tijd voor dus voor dit recept gebruiken we de heerlijke kruidenpasta van Patak’s. Mild pittig, kruidig en vol van smaak. Daar teken ik voor!

Nog geen reviews

Ingrediënten

Adjust Servings
1 potje Patak's Madras Indiase Kruidenpasta
350 gr aardappelen
325 gr bloemkoolroosjes
200 gr verse erwtjes
200 gr grof gesneden spitskool
1 gele ui
2 tenen knoflook
15 gr verse gember
2 blikken tomatenblokjes
100 ml water
optioneel witte rijst
optioneel Spring Home Paratha Roti (AH vriezer)
optioneel Naan brood (zie mijn recept of kant en klaar Patak's Naan)

Aan de slag

1.

Breng een pan met water aan de kook en voeg hier een snufje zout en de bloemkoolroosjes aan toe. Laat deze ongeveer 8 minuten koken en giet ze dan af.
Markeer als klaar
2.

Breng ook een pan water aan de kook met een snufje zout voor de aardappelen. Snijd deze in blokjes, kook deze 10 minuten en giet ook deze af.
Markeer als klaar
3.

Dan nu de curry. Snipper je ui, pers de knoflook en fruit deze in een scheut kokosolie in een grote pan op een middelhoog vuur. Snijd de gember heel fijn en voeg deze ook toe. Nu gaat het potje kruiden pasta erbij. Roer alles door, laat de kruidenpasta ongeveer 1 minuut meebakken en voeg dan het water er aan toe.
Markeer als klaar
4.

Nu mogen de blikken tomatenblokjes, de aardappelen, bloemkoolroosjes, erwtjes en de spitskool erbij. Roer alles goed door en laat dit nog 15 minuutjes pruttelen.
Markeer als klaar
5.

Kies je favoriete side dish, bijvoorbeeld witte rijst, paratha roti of naan brood en genieten maar :)
Markeer als klaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *