Hotdog Party Spicy Korean
Oh hotdogs… Een van die dingen die je af en toe wel mist als je plantaardig eet. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig super goede vleesvervangers waardoor je gerechten zoals deze totaal niet hoeft te missen. En dan zijn deze Spicy Korean hotdogs een hele fijne optie om te hebben. Of je ze nou eet als snack of tussendoortje ? Zin in verschillende toppings? Check dan ook de Mexicaanse, Hawaiin en de American Classic hotdog recepten!
5
from
1
Review
Ingrediënten
Adjust Servings
1 pakje AH Vegan hotdogs | |
4 hotdog broodjes | |
1 pot Smaakt kimchi | |
16 plakjes komkommer | |
1 stengel bosui | |
1 tl zwarte sesamzaad | |
sriracha saus |
Aan de slag
1.
Om de hotdogs op te warmen grill je ze voor ongeveer 2 minuten aan elke kant, in een grillpan met een scheutje olijfolie.
Markeer als klaar
2.
Snijd de komkommer in plakjes en de bosui in smalle ringen. De hotdog broodjes kun je opensnijden, niet helemaal, maar zorg dat beide zijde nog aan elkaar zitten. Zo vallen de toppings er niet zo makkelijk tussenuit.
Markeer als klaar
3.
Plaats 4 plakjes komkommer op een zijde van het broodje en leg de hotdog in het midden. Schep nu ongeveer 2 eetlepels kimchi over de hotdog.
Markeer als klaar
4.
Maak hem af door er wat sesamzaad, bosui en sriracha saus op te doen.
Markeer als klaar
Yummie! De komkommer zorgt dat het een lekkere frisse bite heeft. Mooie smaken bij elkaar ??