Holy Guacamole

10 min

super easy

4

Tijdens het maken van deze veel te lekkere schaal guacamole bedacht ik me dat ik eigenlijk elke dag wel een portie van deze verse guacamole zou willen. Zo ontzettend makkelijk en snel gemaakt, gezond en lekker als bijgerecht of topping op zowel koude als warme gerechten. Zo eet ik hem als lunch graag op een cracker, en bij het avondeten als een frisse side dish bij een bord chili sin carne. Of gewoon zo, met nacho’s!

Nog geen reviews

Ingrediënten

Adjust Servings
2 grote avocado's
1 tomaat
1 rode ui
1 teen knoflook
1 limoen
handje vol verse korianderblaadjes
flinke snuf zout en peper
optioneel zak nachos

Aan de slag

1.

Halveer de avocado’s, haal de pit eruit en snijd de avocado in blokjes terwijl de schil er nog omheen zit. Schep de blokjes eruit en doe deze in een schaal. Gebruik een vork om de avocado te prakken tot het een smeuïge structuur is.
Markeer als klaar
2.

Snij de tomaat in kleine blokjes, snipper de rode ui en pers de knoflook. Meng dit allemaal door de avocado.
Markeer als klaar
3.

Om de guacamole op smaak te brengen voeg je het sap van de limoen toe, de handvol verse korianderblaadjes en een flinke snuf zout en peper. Roer dit alles goed door en aanvallen maar!
Markeer als klaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *