Spicy Korean Bao Buns
Oeps, mijn liefde voor Aziatisch eten begint volgens mij steeds meer op te vallen als je mijn recepten ziet. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met de smaken en structuren d
Happy Chap Chips
Lotus wortel.. Nog nooit van gehoord, zullen de meeste mensen zeggen. Maar als je er een foto ziet gaat er toch vaak een lampje branden. Deze wortel heeft aan de binnenkant een pra
Holy Guacamole
Tijdens het maken van deze veel te lekkere schaal guacamole bedacht ik me dat ik eigenlijk elke dag wel een portie van deze verse guacamole zou willen. Zo ontzettend makkelijk en s
Move Over Kimchi Pancakes
Jullie zullen ondertussen vast wel hebben opgemerkt dat de Aziatische keuken toch echt wel mijn favoriet is. Je kunt zo veel gerechten maken met alle mooie smaken die hierbij horen
Portobello Please!
Portobello. Een hele mooie naam, maar eigenlijk is het gewoon een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon. Door de vlezige structuur en het enorme formaat van deze paddestoel ku
Happiness Hummus
Hummus, hoemoes, humoes, hoummous.. Je kan het op heel veel manieren schrijven maar er ook bizar veel variaties mee maken. In Libanon, het land van herkomst, gaan ze vaak voor de k
Don’t Wanna Share My Bao Bun
Bij Aziatisch eten denk ik altijd aan verse, kleurrijke ingrediënten, sterke smaken en verschillende structuren. Daarom is het zo leuk dat je veel kleine gerechtjes kunt vinden in
Easy Peasy Kimchi Gyoza’s
Aziatisch eten, mijn zwakke plek, en een van de redenen waar ik wel mijn bed voor uit wil komen. Het leuke aan gyoza’s is dat ze er spectaculair uit zien, makkelijk te maken zijn