Sweet and Sour Chick’n
Sweet and sour chicken, een van de gerechten waarvan ik hoopte dat ik er een lekkere vegan versie van zou kunnen maken. Want dat is wat ik vaak probeer, gerechten die ik at voor da
Broccoli Stirrrrr Fry
Geen tijd maar wel gezond eten? Dan is dit je gerecht! Je bent nog de meeste tijd kwijt met je rijst koken haha. Stir fry is eigenlijk de engelse vertaling voor een wokgerecht. In
The Sidekick
Zoet zure komkommer, zo’n simpel gerechtje waar je versteld van staat als je beseft waar het bij te combineren is. Ik eet het namelijk graag als onderdeel van m’n nasi, maar oo
Spicy Korean Bao Buns
Oeps, mijn liefde voor Aziatisch eten begint volgens mij steeds meer op te vallen als je mijn recepten ziet. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met de smaken en structuren d
Happy Chap Chips
Lotus wortel.. Nog nooit van gehoord, zullen de meeste mensen zeggen. Maar als je er een foto ziet gaat er toch vaak een lampje branden. Deze wortel heeft aan de binnenkant een pra
Garlic Shrimpy Udon Noodles
Ik ben een enorme fan van noodles! Als lunch maak daarom vaak deze super simpele en snelle udon noodles. Je hebt er weinig ingrediënten voor nodig en toch heb je een hele smaakvol
No Fishy Pokebowl
Een mega food trend van de laatste tijd is toch wel de pokebowl. Je ziet in steden steeds meer kleine tentjes openen die deze, zelf samen te stellen, snelle hap verkopen. En dat ma
Thai Tom Yum Soup
Tom Yum… De geuren van verse rode peper, citroengras, gember en koriander komt je tegemoet. Een smaaksensatie die je het gevoel geeft dat je in Bangkok bent, en waar je niet meer
Zip It Shrimpy
Vegan Finest Foods zijn de makers van de meest bizar lekkere plant based seafood producten. Denk bijvoorbeeld aan Sashimi No Tuna en Zalmon, Kalamariz of de Lemon Shrimpz die ik he
Move Over Kimchi Pancakes
Jullie zullen ondertussen vast wel hebben opgemerkt dat de Aziatische keuken toch echt wel mijn favoriet is. Je kunt zo veel gerechten maken met alle mooie smaken die hierbij horen
Jackfruit Rendang
Jackfruit is een enorm veelzijdig product. Door zijn vleesachtige structuur en neutrale smaak is het een perfecte vleesvervanger. En daarom is jackfruit de basis van deze rendang.
Gimme Some Hot & Sour Soup
Oh, toen ik dit recept aan het maken was kwam ik er achter dat ik zelf gewoon vergeten was hoe lekker een kom Hot & Sour soup kan zijn. Een gerecht dat ik vaak op vakantie in Azië
Vietnamese Pho
De eerste keer dat ik ooit een Vietnamese Pho at was in een Aziatisch restaurant met allerlei shared dining gerechten. Mijn vrienden bestelde meerdere gerechtjes en ik dacht even s
Thaise Rode Chick’n Curry
Er zijn behoorlijk wat verschillende soorten Thaise curry. Je hebt rode, groene, gele, penang en massaman curry. De basis van een curry is de kruidenpasta, deze verschillen door de
To Die For Pad Thai
Als je door Thailand reist is Pad Thai misschien wel het gerecht dat je het meest tegenkomt. Op elke hoek van de straat staat wel een klein eetstalletje on-the-spot dit simpele, ov
Heartwarming Nasi Nights
Iedereen heeft weleens zo’n avond dat je geen zin hebt in het maken van een ingewikkelde maaltijd, maar ook niet perse zin in ongezond eten. Ik zal je een geheim verklappen, die
Don’t Wanna Share My Bao Bun
Bij Aziatisch eten denk ik altijd aan verse, kleurrijke ingrediënten, sterke smaken en verschillende structuren. Daarom is het zo leuk dat je veel kleine gerechtjes kunt vinden in
Easy Peasy Kimchi Gyoza’s
Aziatisch eten, mijn zwakke plek, en een van de redenen waar ik wel mijn bed voor uit wil komen. Het leuke aan gyoza’s is dat ze er spectaculair uit zien, makkelijk te maken zijn