Categorie: Voor- & Bijgerechten

10 min

super easy

Zoet zure komkommer, zo’n simpel gerechtje waar je versteld van staat als je beseft waar het bij te combineren is. Ik eet het namelijk graag als onderdeel van m’n nasi, maar oo

Oeps, mijn liefde voor Aziatisch eten begint volgens mij steeds meer op te vallen als je mijn recepten ziet. Ik vind het heerlijk om te experimenteren met de smaken en structuren d

40 min (2 uur prep)

easy

Okay, als ik wist dat zelfgemaakt Indiaas Naanbrood zo lekker zou zijn dan had ik dit al veel eerder gemaakt, want alle broden waren aan het eind van de avond op (en we waren maar

10 min

super easy

Tijdens het maken van deze veel te lekkere schaal guacamole bedacht ik me dat ik eigenlijk elke dag wel een portie van deze verse guacamole zou willen. Zo ontzettend makkelijk en s

25 min

super easy

Portobello. Een hele mooie naam, maar eigenlijk is het gewoon een uit de kluiten gewassen kastanjechampignon. Door de vlezige structuur en het enorme formaat van deze paddestoel ku

10 min

super easy

Hummus, hoemoes, humoes, hoummous.. Je kan het op heel veel manieren schrijven maar er ook bizar veel variaties mee maken. In Libanon, het land van herkomst, gaan ze vaak voor de k

40 min

super easy

“Ik kan gewoon niet stoppen met eten, ze zijn echt veel te lekker!” Dat is wat mijn man zei toen hij de derde empanada verslond. En leeg was het bord. Of je ze nou eet voor lun