De Tonijn-nie Salade

10

super easy

2

Oh.. hoe lekker kan een zelfgemaakte salade voor op brood wel niet zijn.. En dan het liefst op een vers afgebakken broodje.. Nomnomnom. Deze tonijnsalade zonder tonijn is echt een topper om je lunch even een dikke upgrade te geven 😉

Nog geen reviews

Ingrediënten

Adjust Servings
1 blik kikkererwten
3 el Remia Mayolijn
1 el Franse mosterd
1/2 vel nori (zeewier vel)
1/2 gesnipperde rode ui
1 el kappertjes
1 teen geperste knoflook
15 plakjes augurk
flinke snuf grove peper en zout

Aan de slag

1.

Giet het blik kikkererwten af en doe deze in een grote schaal. Met een staafmixer pureer je de kikkererwten. Niet te lang want ze mogen nog wat structuur behouden.
Markeer als klaar
2.

Voeg de mayo en de mosterd toe en meng dit goed door elkaar.
Markeer als klaar
3.

Knip met een schaar hele fijne snippers van het vel nori en voeg dit toe aan de kikkererwten.
Markeer als klaar
4.

Snipper de rode ui, snijd de plakjes augurk in kleine stukjes en pers de knoflook teen. Dit mag ook allemaal bij de kikkererwten.
Markeer als klaar
5.

Als laatste voeg je de kappertjes en de flinke snuf zout en peper toe en meng alles nogmaals goed door elkaar. That’s it! Broodje erbij en eten maar.
Markeer als klaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *