Kleurrijke Kroketburgers

10 min

super easy

4 burgers

Een tijdje geleden werd ik verrast met de boodschap dat ik een maand lang gratis kroketburgers had gewonnen van Vivera. Hoe leuk is dat! Nou moet ik bekennen dat ik eigenlijk nog nooit een kroketburger op had.. Dus stiekem was ik heel nieuwsgierig wat me te wachten stond. Ik kan je vertellen dat ik stijl achterover sloeg toen ik ze voor de eerste keer proefde. Holy moly wat zijn ze goed!! Dus na een aantal keer gegeten te hebben met verschillende toppings erop is dit toch wel mijn favoriete combinatie geworden. Want zeg nou zelf, de vegan truffelmayo van Mister Kitchen’s is toch 1000x lekkerder op een kroketburger dan welke saus dan ook!

Nog geen reviews

Ingrediënten

Adjust Servings
2 pakjes Vivera kroketburgers
1 zak a 4 stuks hamburgerbroodjes
1 komkommer
1 kleine rode kool
1 oranje paprika
1 rode peper
1 pot Mister Kitchen’s Vegan truffel mayo

Aan de slag

1.

Verwarm de oven op 225 graden. Zodra hij voorverwarmd is bak je de burgers ongeveer 8 minuten tot ze mooi krokant aan de buitenkant zijn.
Markeer als klaar
2.

Begin met het snijden van de groente. De komkommer mag in plakjes, meestal gaan er zo’n 5 plakjes op 1 broodje, en de rode kool, oranje paprika en rode peper mogen in smalle reepjes. Snijd de broodjes doormidden leeg als eerste wat schijfjes komkommer erop.
Markeer als klaar
3.

Zodra de burgers klaar zijn gaan deze bovenop het laagje komkommer. Nu smeer je een laag van de vegan truffelmayo op de burger. Strooi wat rode kool, paprika en rode peper daarover, bovenkant van het broodje erop en klaar is kees. Smakelijk!
Markeer als klaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *