Heavenly Herb Spaghetti
Simpel, smaakvol en snel. Daar maak je mij blij mee. De intense smaken van verse kruiden zorgen ervoor dat je geen saus nodig hebt bij deze spaghetti. En ze zorgen ook nog eens voor een heerlijke crunch. Afgemaakt met een heerlijke doses knoflook, zoute kappertjes en olijven. Hmmm, eet smakelijk alvast 😉
Nog geen reviews
Ingrediënten
Adjust Servings
400 gr spaghetti | |
8 el olijfolie | |
6 tenen knoflook | |
100 gr kappertjes | |
1 pot AH groene olijven zonder pit | |
1 pot AH zwarte olijven zonder pit | |
15 gr verse salie | |
15 gr verse basilicum | |
15 gr verse peterselie | |
15 gr verse oregano | |
snuf zout en peper |
Aan de slag
1.
Zet een grote pan water op een hoog vuur en breng deze aan de kook. Kook de spaghetti in 8 minuten al dente gaar. Roer af en toe even door de pan en voeg er een scheutje olijfolie aan toe zodat de spaghetti niet aan elkaar plakt. Zodra de spaghetti klaar is giet je hem af.
Markeer als klaar
2.
Ondertussen zet je een koekenpan op een middelhoog vuur. Hier gaan je 8 el olijfolie in. Pers de tenen knoflook uit en fruit ze even in de olie. Voeg de spaghetti hieraan toe en strooi er een snufje zout en peper overheen.
Markeer als klaar
3.
Nu mogen de kappertjes, olijven en verse kruiden erbij (bewaar wat kruiden om eventueel later over je pasta te strooien). Ik vind het zelf lekker om de verse kruiden in grove stukken door de pasta te doen maar je kunt ze ook wat fijn snijden. Meng dit alles goed door elkaar en je bent klaar om je pasta te serveren. Voor de kleur heb ik nog wat gedroogde bloemblaadjes over de pasta gestrooid :)
Markeer als klaar
Geef een reactie