Garlic Shrimpy Udon Noodles
Ik ben een enorme fan van noodles! Als lunch maak daarom vaak deze super simpele en snelle udon noodles. Je hebt er weinig ingrediënten voor nodig en toch heb je een hele smaakvolle maaltijd. Maar ik snap dat niet iedereen warm wordt van noodles voor lunch dus als avondeten is dit natuurlijk ook perfect! Binnen 10 minuten heb het al op tafel staan. Wat wil je nog meer?
Nog geen reviews
Ingrediënten
Adjust Servings
2 pakjes Samlip Fresh Udon noodles (toko) | |
10 vegetarische garnalen (toko vriezer) | |
2 el "ABC" ketjap | |
4 tenen knoflook | |
2 stengels bosui | |
4 stengels paksoi | |
1 rode peper | |
sesamzaadjes | |
scheutje sesam of kokosolie |
Aan de slag
1.
Zorg dat je garnalen ontdooid zijn. Dit kun je heel snel doen door ze even een paar seconde in warm water te leggen. Verwarm je koekenpan op een middelhoog vuur, voeg de scheut olie toe en bak hier 2 minuten de garnalen in. Snijd de knoflook fijn en bak dit mee met de garnalen.
Markeer als klaar
2.
Open het pakje noodles en trek ze een beetje uit elkaar. Voeg het toe aan de pan samen met de ketjap en roer het rustig door.
Markeer als klaar
3.
De paksoi mag in reepjes gesneden worden en kan dan bij de noodles. Gebruik van de bosui alleen het groene deel, snij dit in ringen en leg even apart. Doe dit ook met de rode peper.
Markeer als klaar
4.
Roer de noodles nog een keer goed door en schep alles in een schaaltje. Maak het af door er wat bosui, rode peper en sesamzaadjes overheen te strooien. Smakelijk!
Markeer als klaar
Geef een reactie