Hotdog Party American Classic
Oh hotdogs… Een van die dingen die je af en toe wel mist als je plantaardig eet. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig super goede vleesvervangers waardoor je gerechten zoals deze totaal niet hoeft te missen. En dan zijn deze American Classic hotdogs een hele fijne optie om te hebben. Of je ze nou eet als snack of tussendoortje 😉 Zin in verschillende toppings? Check dan ook de Mexicaanse, Koreaanse en Hawaiin hotdog recepten!
Nog geen reviews
Ingrediënten
Adjust Servings
1 pakje AH Vegan Hotdogs | |
4 hotdog broodjes | |
1 kleine rode kool | |
16 plakjes augurk | |
1 bakje gebakken uitjes | |
franse mosterd | |
ketchup |
Aan de slag
1.
Om de hotdogs op te warmen grill je ze voor ongeveer 2 minuten aan elke kant, in een grillpan met een scheutje olijfolie.
Markeer als klaar
2.
Ondertussen snijd je wat dunne reepjes van de rode kool. De hotdog broodjes kun je opensnijden, niet helemaal, maar zorg dat beide zijde nog aan elkaar zitten. Zo vallen de toppings er niet zo makkelijk tussenuit.
Markeer als klaar
3.
Nu gaan we de broodjes beleggen. Leg eerst wat reepjes rode kool in het broodje. Dan leg je 4 plakjes augurk op een kant van het broodje. Nu gaat de hotdog erop. Strooi rijkelijk gebakken uitjes over de hotdog en maak het af met mosterd en ketchup. Smakelijk!
Markeer als klaar
Geef een reactie